"The world needs to hear your story "

Schermafbeelding 2019-07-10 om 11.51.48.png

“The world needs to hear your story. That’s the message I had for the students at the Gila River Indian Community in Arizona—one of the brightest, most resilient, most inspiring groups I’ve met. I have a feeling we’ll hear more from them in the years ahead.”
Kijk maar even hoe Michelle Obama dat zegt.

Het is helemaal niet zo vanzelfsprekend dat iedereen van zijn echte verhaal ook zijn verhaal kan en wil maken. Vorige week sprak ik nog iemand die werkelijk een fantastisch verhaal heeft over waarom ze haar onderneming is gestart.

“Hoe vaak vertel je dat verhaal?” vroeg ik.
Niet vaak bleek. Want het is een verhaal wat heel persoonlijk is.
Toch is juist dát de reden dat ik dacht “ik maak een afspraak met je.”
Omdat ze een verhaal heeft dat blijft hangen, waar passie en kwaliteit in zit, en wat haar onderscheidt van anderen.

Hoe zit het met jouw verhaal?
Weet je wat je wil vertellen en hoe?
En hoe vaak deel je dat?

Ik ben een verhalenverteller.
Of dat nu in twee zinnen moet of in een boek.
Ik help je graag.