Hoera, ik mag met Profit First aan de slag!

Schermafbeelding 2019-07-08 om 13.23.29.png

Toeval staat niet.

Ik ben met Profit First aan de slag. De Nieuwe Boekhoudmethode. Onze accountant Eric Plantema is expert hierin. En ik ga de communicatie voor hem doen. Blogs schrijven enzo. Heel fijn!

Uiteraard heb ik zelf ook gedaan wat in het boek staat: een rekening openen waar je niet makkelijk bij kan, voor je winst. Dat doe je altijd als eerst, voordat je je leveranciers betaalt, je belasting en ga zo maar door.
Ik ben braaf en doe dat dan gelijk. Je winst eerst pakken.
Dit klinkt simpel, maar er zit een heel verhaal achter natuurlijk.

Niet toevallig hoorde ik vorige week een kennis van mij vertellen over hoe het ging met haar bedrijf. “2017 was prima” zei ze, “maar het hield niet over. 2018 ging heel goed. En in de eerste helft van 2019 heeft ze al meer omzet dan in heel 2018 bij elkaar.”

Hoe kwam dat vroeg ik? “Profit First”.

Die week was Maarten mijn partner, ‘toevallig’ ook een boek aan het lezen van de bedenker van de methode Mike Michalowicz. Ik moést elk ander boek nu opzij leggen van hem.
En Profit First gaan lezen. Dat heb ik ook gedaan.

Ik zei toch dat ik heel volgzaam ben?:)
Nee, ik ben altijd uit op het beste.

En nu doe ik de communicatie voor Profit First. Toeval bestaat niet.

Het maakt niet uit waarmee je je geld verdient. Het gaat erom hoé je er mee omgaat.
Wil je meer weten hoe ook jij eenvoudig je winst kan vergroten, dagelijks inzicht krijgt en de juiste keuzes maakt ZONDER naar cijfers te kijken? Schrijf je dan in bij Eric Plantema en je krijg direct de eerste twee hoofdstukken van het boek gratis te lezen.